Skip to content

MEDFAU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: J93610823R
Administrator: Shkëlqim Verdha
Objekti i Veprimtarisë: Import export tregti të artikujve elektronike e industriale, asistence teknike në fushën e elektronikes, pajisjeve mjekësore e elektrike. Tregti të konsumablave medicinale. Import dhe tregtim medikamentesh me shumice. Shitje me pakice të artikujve elektronike, industriale, pajisjeve mjekësore etj.
Emërtime të tjera Tregtare: MEDFAU
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 25.11.1999
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 208 000 000,00
Numri i pjesëve: 208 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.C - Prodhimi i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KAVAJE LAGJA 5

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Don Bosko, Dyqani nr.4 Tirane Tirane TIRANE Rruga "Mihal Duri", Nr.17/5. Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Don Bosko, Dyqani nr.3 me sip 66.3 m2, dhe Dyqani nr.4 me sip 88.7 m2 (Magazine)

Adresa Email:
m.thoma@medfau.com

Telefoni:
692066905

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 166 750 260,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 158 590 051,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 22 429 828,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 29 298 317,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:602 419 957,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:724 199 883,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 260 810 851,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016