Skip to content

SENKA Zotëruese e një konçesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-05-18 12:05:08
JSON

NIPT: J94808405Q
Administrator: Donika Senka
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtimin e ndërtesave, rrugëve, urave, tuneleve, mbikalimeve e nënkalimeve, autostradave, traseve hekurudhore, digave, ujësjellësve, kanalizimeve, etj. Prodhimin e betonit, asfalto-betonit, shitje-blerje makinerie e pajisje të ndryshme, studim, projektim, etj. Tregtim të materialeve të nderimit me shumicë e pakicë, konsulencë që kërkohet nga persona të ndryshëm fizike e juridike brenda dhe jashtë vendit. Hartim skica planimetrike dhe të çdo lloji tjetër brenda vitit ndërtimor, aktivitete biznesi.
Emërtime të tjera Tregtare: SENKA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 31.05.1994
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 9 612 007,00
Numri i pjesëve: 100
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LUSHNJE XHEVDET NEPRAVISHTA

Telefoni:
682055419

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 20 079 407,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 30 855 906,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 13 779 812,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 8 403,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:199 903 458,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 178 050 692,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015