Skip to content

JODY-KOMPANY

JSON

NIPT: J94824803M
Administrator: Simon Çipa
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim, tregti e përgjithshme import eksport etj. Prodhim asfalto betoni dhe Emulsioni bituminoz (prajmer).
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.10.1997
Rrethi: Sarandë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 53 644 835,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
III.1 - Për ndikimin në mjedis
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VRION Zona Industriale,prane Kontrollit te Automjeteve.

Telefoni:
0692094007

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 7 861 882,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 7 576 329,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 790 808,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 5 665 946,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:111 767 507,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 94 717 808,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015