Skip to content

FJORTES 

JSON

NIPT: J97426201K
Administrator: Silvana Sadiraj
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me pakicë të karburanteve dhe të gazit. Bar-Kafe, restorante, hoteleri, lavazh, servis, pjesë këmbimi, kalpëto, tregti me shumicë e pakicë import-eksport të mallrave të ndryshëm industriale dhe ushqimore dhe konfeksione. Ndërtim. Prodhim i materialeve të ndërtimit, aktivitet ndërtimi i çdo lloji.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19.10.1999
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 47 382 830,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë Lagjja Osman Haxhiu, Rruga Demokracia, Objekt nr.1 Zona kadastrale nr.8605

Adresa:
Vlorë, Autostrada 100 Vjetori Pavaresise, Vlorë-Levan, Kilometri 13, Autogrille, Hotel 4 kate, lavazho dhe pikë furnizimi, Zona kadastrale 2689 Vlorë, Lagjja 24 Maji, Rruga Enver Jaho, pranë Stacionit të Trenit , Godina Nr.1 Vlorë, Autostrada 100 Vjetori Pavaresise, Levan-Vlorë, kilometri 13, Autogrille, Hotel 4 kate, lavazho dhe pikë furnizmi, Zona kadastrale 2689

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 21 297 471,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 14 374 141,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 16 724 453,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 5 784 867,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:263 029 720,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 131 653 161,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015