Skip to content

BEQIRI 

JSON

NIPT: J98624801V
Administrator: Neim Beqiraj
Objekti i Veprimtarisë: Projektime dhe zbatime në fushën e ndërtimit, godina e objekte civile e ekonomike, rruge -ura vepra arti. Prodhime materiale ndërtimi, inerte, tulla, blloqe etj. Tregtim materialesh, pajisje dhe makineri ndërtimi import-eksport. Punime ndërtimi dhe rikonstruksioni në hekurudhe, tregtim automjetesh etj. Prodhime asfalt beton prodhime pusetash dhe tumbino me diametra të ndryshme etj.
Emërtime të tjera Tregtare: BEQIRI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.10.1999
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjja 15 Tetori, rruga Todi Shkurta, pallati 10 katësh me nr-47/2, kati i dyte.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 8 233 395,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 7 389 148,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 323 502,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:88 574 214,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 99 550 552,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015