Skip to content

ERSI/M

JSON

NIPT: J98624803O
Administrator: Gëzim Goxhaj
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e projektimit e zbatimit si: - ndërtime civile, industriale, turistike, kanalizime e vepra të tjera hidroteknike, rruge, ura e vepra arti, rikonstruksione të ndryshme, veshje fasadash. Prodhim e tregtim materialesh inerte e materiale të tjera ndërtimi, import eksport. Shtesën e objektit të shoqërisë në fushën e mbikëqyrjes, kolaudimit, projektimit e supervizionit në fushën e ndërtimit, vlerësime të pasurive të paluajtshme. Kontrollin dhe inspektimin e enëve nen presion.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.12.1999
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BALLSH 5 SHKURTI

Adresa Email:
fagoxhaj@hotmail.com

Telefoni:
0672073098; 0694640846

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare