Skip to content

GEORGAKIS SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-10-24 13:33:32
JSON

NIPT: K04005050J
Administrator: Anestis Georgakis
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, tregti me shumice e pakice artikuj industriale të ndryshëm, ndërtimi, elektromekanike dhe pjese këmbimi automjetesh.
Emërtime të tjera Tregtare: GEORGAKIS SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 25.09.2000
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Bulgarec Dishnice Rruga Nacionale Korce-Bilisht, Dishnice.

Adresa:
Tirane Kashar KASHAR Rruga Teodor Keko, Unaza e Re, Pallati Ales - Konstruksion, Perballe Karburantit Korce Korçe KORCE RRUGA DISHNICE- KORCE

Telefoni:
0863 20837 0694056986

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 082 086,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 683 001,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 456 164,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 271 483,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 807 007,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:64 982 908,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:67 636 632,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 46 286 630,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016