Skip to content

NEAL-86
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: K04814851T
Administrator: Skënder Këndezi
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari tregtimi të mallrave të ndryshme në vend e import eksport. Veprimtari në fushën e ndërtimeve industriale, civile, rruge, ujësjellësa, kanalizime, rikonstruksione etj dhe prodhimit të materiale-ndërtimit e tregtimin e tyre në vend e import eksport. Veprimtari në fushën e ndërtimit të objekteve civile, rikonstruksione të godinave, vepra të artit, pastrim të mjediseve urbane, punime në sipërfaqe të gjelbërta, shërbime funerale dhe dekori, dezinfektim, deisenktim, deratizim. Përpunim të mbetjeve urbane në fushat e grumbullimit. Import eksport me shumicë dhe pakicë të produkteve industriale kinkalerike, konfeksione, materialeve të ndërtimit të produkteve metalike, pllakave, dyerve, dritareve, materialeve duralumini, transport I udhëtarëve brenda dhe jashtë vendit. Ripopullim dhe peshkim në ujembledhesa.
Emërtime të tjera Tregtare: NEAL-86
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 24.09.2001
Rrethi: Sarandë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Vlore Sarande SARANDE Kaminon Vinç tip" Man" me targe SR 5021 B.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
SARANDE LAGJA 4

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Bulevardi Gjergj Fishta, Pallati G.P, Kati I Trete, Apartamenti 8, Zona Kadastrale 8020

Telefoni:
695253775

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 638 814,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 760 733,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 681 143,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 885 638,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 737 957,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:34 120 987,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:10 997 141,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 51 982 669,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016