Skip to content

STE-LA 2000 

JSON

NIPT: K12518401O
Administrator: Gjergji Stefanidhi
Objekti i Veprimtarisë: Projektim dhe ndërtim të objekteve.
Emërtime të tjera Tregtare: STE- LA 2000
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.05.2000
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 114 000,00
Numri i pjesëve: 4 114
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjja Sheq i Madh,Ndermarja "Arberia", rruga Teodor Muzaka, zone kadastrale nr-3981 numer pasurie 50/1.

Adresa Email:
stela2000shpk@yahoo.com

Telefoni:
692021260

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 775 522,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 285 891,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 304 375,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 5 453 014,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:28 175 168,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 31 940 823,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015