Skip to content

BYLIS PHARMA SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: K12929401M
Administrator: Pëllumb Shehu
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë dhe pakicë, import- eksport të medikamenteve, produkteve higjienike, kozmetike, estetike, dietetike, ushqimore, materialeve e pajisjeve mjekësore dhe aksesore të tyre, reagjentëve laboratorikë etj. Aktivitete të tjera ndihmese, të ndërvarura apo në funksion të aktiviteteve të mësipërme.
Emërtime të tjera Tregtare: BYLIS PHARMA SHPK & Farmaci Blloku.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 22.05.2001
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 120 000 000,00
Numri i pjesëve: 120 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier Fier FIER Automjet me targe AA 168 BA.Fier Fier FIER Automjet me targe AA 972 HJ. Fier Fier FIER Automjet me targa AA045 FA.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjja Bishanak, Rruga Andon Poro, Godine 3 kateshe 100m larg hekurudhes, kati perdhe

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Rruga Petro Cani, kati perdhe i pallatit perballe Klinikes La Vita. Tirane Tirane TIRANE Rruga Zihni Sako, Ndretesa 31, Hyrja 2, Ap. 37 Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 5, Rruga Sami Frasheri, Ndertesa 26, Kati 1, Njesia 4

Telefoni:
3423337

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 18 902 270,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 27 312 590,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 24 825 681,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 39 237 198,45
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 48 149 048,59
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:219 566 292,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:216 848 003,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 223 606 448,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016