Skip to content

TOTILA

JSON

NIPT: K13001010G
Administrator: Jemin Toto
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtimi i objekteve të ndryshëm ekonomiko-civil. Prodhimi i materialeve inerte. Nxjerrje dhe përpunim guri dhe tregtimin e tij. Prodhimin dhe tregtimin e gëlqeres e graniteve të ndryshëm. Punime dheu. Ndërtim dhe riparim rrugësh, ujësjellsash, kanalizime, vepra kulluese të ujit e drenazhime, impiante të ndryshme vaditës. Tregtimi i artikujve të ndryshëm industrial dhe bujqësor. Import-eksport për mallra të ndryshëm industrial dhe bujqësor. Blerje shitje dhe tregti automjete te ndryshme. Kryerje të shërbimit pastrim, gjelbërim, ndriçim, dekor dhe mirëmbajtje varrezash.
Emërtime të tjera Tregtare: TOTILA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.02.1999
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 40 000 000,00
Numri i pjesëve: 40 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: IV.1.B.2 - Leje Shfrytëzimi
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BERAT L. BARRIKAD

Adresa:
Berat Berat BERAT Fadrome tip JCB me targe BR 8935 A Berat Berat BERAT Kamion tip Mercedes Benz me targe AA 526 CE. Berat Berat BERAT Kamion tip MAN me targe AA892LF. Berat Berat BERAT Kamion tip Mercedes Benz me targe BR 0898 B.

Telefoni:
672015418

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 8 637 241,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 7 900 700,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 19 227 669,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 7 759 787,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:67 843 131,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 70 886 528,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015