Skip to content

NUSHI

JSON

NIPT: K13909401G
Administrator: Vangjel Nushi
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë Karburantesh dhe nënprodukteve të saj, bar kafe.
Emërtime të tjera Tregtare: NUSHI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.01.2001
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LUSHNJE Lagjja Gafur Muço,rruga Vath Korreshi, Godine 1 katëshe me Nr.pasurie 15/68, zone kadastrale me Nr.8572.

Telefoni:
692074712

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 183 046,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 549 571,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 8 848 961,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 7 132 281,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:102 992 206,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 152 790 712,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015