Skip to content

GEOSAT GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 15:30:49
JSON

NIPT: K21624005I
Administrator: Majlinda Haloçi
Objekti i Veprimtarisë: Projektime dhe ndërtime, topografi dhe kërkime gjeologjike, tregtim materialesh ndërtimi. Investime. Studime VNM, studime ambiental ne te gjitha fushat.
Emërtime të tjera Tregtare: GEOSAT GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 25.03.2002
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 66 000 000,00
Numri i pjesëve: 66 000
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE DESHMORET 4 SHKURTIT PLL RI 19

Telefoni:
672026503

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 25 432 898,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 388 241,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 12 739 988,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 20 492 406,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 33 193 507,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:155 851 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:49 007 575,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 54 087 269,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016