Skip to content

ALMETA GMBH 

JSON

NIPT: K22013001U
Administrator: Behar Almeta
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë dhe pakicë, import-eksport të mallrave industriale, ushqimore, konfeksione, elektrike, kancelari, produkte të detit, produkte bujqësore, prodhime kozmetike, kimike. Import automjete të ndryshme. Tregtim pjesë këmbimi për automjete. pikë servisi për automjete. Përjashtimin të import-eksportit të cisternave automobilistike, tregtimin e pjesëve të këmbimit për to dhe të servisit të tyre. Tregtim vajrash lubrifikant me pakicë. Transport mallrash brenda e jashtë vendit. Kryerjen e kontrollit teknik të autoçisternave. Verifikimin periodik të instrumenteve matës, ligjërisht të kontrolluara. Çisterna rrugore (autobote) për karburante të kapaciteteve të ndryshme miratuar nga vendimi administrativ i Drejtorisë së përgjithshme të meteorologjisë me date 24. 04. 2012. Qendër inspektimi e mjeteve që kryejnë transport të disa mallrave të rrezikshme (ADR).
Emërtime të tjera Tregtare: ALMETA GMBH
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01.08.2002
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 187 000 000,00
Numri i pjesëve: 187 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë MARIKAJ

Adresa:
Tiranë Vore MARIKAJ Autostrada Tiranë - Durrës. Marikaj

Telefoni:
047800700/660

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 789 305,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -435 629,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 721 887,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 6 322 989,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 338 766,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 3 663 070,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015