Skip to content

ATLANTIK 3
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-27 10:19:30
JSON

NIPT: K22218003V
Administrator: Shpresa Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport Tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve të kancelarisë, shkollore, industriale, ushqimore, pajisje zyrash;Transport mallrash brenda dhe jashtë vendit;Tregtim, prodhim të detergjenteve dhe kozmetike. Shërbime ndërhyrëse higjeno shëndetësore(dizenfiktimi, deratizimi, dizensektimi). Administrim m godinash industriale, civile qendra tregtare etj. Shërbim pastrimi I të gjitha ambienteve private dhe shtetërore. Shërbim I Mirëmbajtjeve kompjuterike printimi dhe fotokopje. Shërbim Katering. Prodhim dhe tregtim të produkteve të tekstileve dhe konfeksione të ndryshme. Tregtim të materialeve hidraulike dhe Elektrike Hidrosanitare dhe materialeve të nderimit. Punime dhe shërbime topografike. Shërbim Korrieri, shërbim postar. Tregtim dhe shërbim Alkool, alkool etilik, materiale mjekësore, ilaçe etj. Tregtim dhe shërbim kimikatesh të ndryshme për dezinfektimin e ujit të pijshëm. Tregtim dhe shërbime të pajisjeve profesionale për hotele, bare, restorante, etj. Shërbim akomodimi dhe trajtim ushqimor të delegacioneve etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ATLANTIK 3
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 23.09.2002
Rrethi: Vorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 16 210 000,00
Numri i pjesëve: 16 210
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Kashar YZBERISH Automjet me targe AA 113 JE Tirane Vore VORE Automjeti me targe AA 806 RH Tirane Kashar YZBERISH Automjet Furgon Benz me targe TR 9602 R
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VORE Autostrada Tirane - Durres, Km. 10, Rruga dytesore Vore - Albania

Adresa:
Tirane Kashar YZBERISH Pallati perballe Misto Mame, Kati perdhe, Seksioni 2, Shkalla 2, Yzberish,

Telefoni:
692092619

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 6 330 172,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 383 602,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 738 604,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 252 540,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 969 358,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:75 386 341,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:56 747 285,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 68 059 501,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016