Skip to content

CFO PHARMA

JSON

NIPT: K22305002U
Administrator: Fatos Çausholli
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport medikamente e lende të para e të licencuara nga organet e tjera kompetente në rastet kur kërkohet. Tregtim me shumicë e pakicë të artikujve farmaceutik. Import-eksport pajisjesh mjekësore, reagjentëve dhe kiteve, servis pajisjesh mjekësore dhe mirëmbajtje. Çdo aktivitet ndihmës në përputhje me legjislacionin Shqiptar i cili i shërben aktivitetit të saj kryesor.
Emërtime të tjera Tregtare: CFO PHARMA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23.09.2002
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 918 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: TIRANE Motor CAF 380 TIRANE AA 326 HJ TIRANE AA 669 GK TIRANE Rruga Kongresi i Manastirit, pallati i ri, perballe gjimnazit Çajupi TIRANE Motor CAF 633 TIRANE AA 300 IO TIRANE TR 413 H TIRANE Automjeti me Targë AA 881 PB TIRANE AA 071 BL TIRANE Motor CAF 79 TIRANE AA 803 GI TIRANE TR 7207 U TIRANE AA 195 BL TIRANE Motor TR 146 F TIRANE AA362 BO TIRANE Motor CAF 722 TIRANE Automjeti me Targë AA 022 HN TIRANE Motor Cac 307 TIRANE Motor CAF 379 TIRANE AA 835 DN TIRANE Automjeti me Targë AA 109 PN Tirane Kashar KASHAR Magazina perballe Brunes, kilometri 3.5 TIRANE TR 6945 P TIRANE TR 0746 S TIRANE Motor CAD 459 TIRANE AA 361 BO TIRANE TR 9983 K TIRANE AA 118 GO TIRANE Automjeti me Targë AA 624 PK TIRANE Motorr CAF 079 TIRANE Motor TR 503 H TIRANE AA 631 DO TIRANE AA 477 MS TIRANE Motor TR 158 F TIRANE Motor CAE 514 TIRANE Volkswagen Caddy TR 9815 M TIRANE AA 362 BO TIRANE Motorr AJ 082 TIRANE AA 819 GI TIRANE AA 837 DN TIRANE Motor CA 107 TIRANE Motor TR 198 H TIRANE Motorr CAF 162 TIRANE AA 361 BO TIRANE Motor CAD 419 TIRANE Motor TR 413 H TIRANE Motor TR 233 E TIRANE AA 632 DO TIRANE AA 355 FJ TIRANE Motor Cac 306 TIRANE Motor TR 146 F TIRANE Motor TR 7 C23 TIRANE Motor CAG 471 TIRANE TR 0746 S TIRANE AA 631 DO TIRANE AA 632 DO TIRANE Motor Caf 634 TIRANE AA 071 BL TIRANE Motor CAE 515 TIRANE AA 634 DO TIRANE Motor TR OC 14
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KASHAR Kthesa e Kamzës, Rruga Allaman Dervishi, përballë Casa Italia, pranë Mbikalimit

Telefoni:
355672023456 355042454536 355042454537 3 Fax: 355042454531

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 307 010,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 030 069,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 6 693 750,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 8 257 510,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:43 928 294,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 97 256 215,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015