Skip to content

AULONA-POL-1
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-27 10:19:30
JSON

NIPT: K26307202E
Administrator: Agim Alimemaj
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimin e objekteve publike dhe private, në pronësi ose në përdorim të personave fizik e juridik, që ushtrojnë veprimtari në gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë. Sigurimin dhe mbrojtjen e jetës dhe shëndetit të personave fizik shqiptar apo të huaj. Kryerjen e çdo aktiviteti si shoqëri e ruajtjes dhe dhe sigurisë fizike "SHRSF" sipas specifikimeve dhe kërkesave të ligjit. Ofrimin e sigurisë së Aviacionit Civil dhe dhënien e trajnimeve në fushën e sigurisë së Aviacionit Civil. Kryerjen e çdo veprimtarie të lejuar nga ligji dhe/ose pjesëmarrjen në çdo veprim apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryeje një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e krijuar në bazë të legjislacionit shqiptar.
Emërtime të tjera Tregtare: AULONA-POL-1
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.09.2001
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 57 349 658,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
I.3.B - Sigurimi dhe shoqërimi i vlerave monetare e sendeve të çmuara gjatë transportit
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VLORE Bulevardi Ismail Qemali, Lagjja Pavarësia, Pallati Riviera 2, Kati 3 (prane stadiumit Flamurtari)

Adresa:
Fier Fier FIER Lagjja Konferenza e Pezes, Rruga Kosova, prane Zyrave te Altantikut Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.5, Rruga Sulejman Delvina, Sheshi Willson, Pallati Lura (Sigma), Apartamenti nr.4, Kati III Berat Berat BERAT Lagjja Jani Vruho, Rruga Rilindja, Nr.godine 6, (ish Mapot Berat). Lezhe Rreshen RRESHEN Rreshen ,Kantieri " AYDINER"

Telefoni:
684011301

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 10 435 928,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 13 761 241,16
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 17 667 265,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 59 707 859,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 27 049 525,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:195 088 028,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:150 563 050,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 110 315 036,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016