Skip to content

RES-03
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: K26513468E
Administrator: Mejtim Markeçi
Objekti i Veprimtarisë: Shërbim i ruajtjes dhe sigurisë fizike të objekteve publike dhe private. Shërbimi i ruajtjes dhe sigurimit fizik në mbrojtje të shëndetit dhe jetës të personave shtetas shqiptar dhe të huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: RES-03
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 13.11.2003
Rrethi: Bulqizë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BULQIZE Lagjja Minatori,qyteti Bulqize.

Adresa Email:
mejtimmarkeci@hotmail.com

Telefoni:
682025815

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 813 958,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 614 345,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 016 842,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 548 077,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:42 685 578,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 32 362 748,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015