Skip to content

AMADEUS TRAWELL AND TOURS 

JSON

NIPT: K31528061N
Administrator: Enkela Sollaku
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e transportit ajror, detar, tokësor, agjenci për shitjen e biletave ajrore dhe të shoqërive ajrore, detare, tokësore, në fushën e turizmit. Agjent i transferimit të parave me dhe për llogari të subjektit financiar jo banke, zyre këmbimi valutor.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06.06.2001
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 500 000,00
Numri i pjesëve: 2 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.7, Rruga Muhamet Gjollesha, Qendra Tregtare ‘’Tirana Ring Center’’, Kati 2, Dyqani (AMADEUS).

Adresa:
NIKEL Fshati Rinas,zyrë brenda 2 Aeroportit,kati 1.

Telefoni:
0682062130

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 981 482,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 006 175,00