Skip to content

SAER MEDICAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: K31610086D
Administrator: Ridi Cipo
Objekti i Veprimtarisë: Import- eksport it e gjitha mallrave industrial, ushqimore, blegtorale, bujqësore, materialeve të ndërtimit, lende të para për industrinë dhe sektorë të tjerë. Instalim servis, asistence teknike për aparaturat elektromjekësore dhe materialet me përdorim mjekësore, tregtimi i tyre me shumicë dhe pakicë, import eksport. Import, tregtim me shumicë e pakicë të barnave.
Emërtime të tjera Tregtare: SAER MEDICAL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 29.09.1997
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 20 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Themistokli Germenji, Pallati ne Krahe Te RTSH, Kati 1

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.2, Rruga Asim Zeneli, pallati nr.10, magazine

Telefoni:
35542264552

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 27 947 292,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 59 263 311,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 42 722 717,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 62 513 796,35
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 43 993 499,66
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:164 081 155,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:127 338 246,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 291 547 279,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016