Skip to content

A & A SECURITY SURVEY

JSON

NIPT: K31915018E
Administrator: Gazmir Arapi
Objekti i Veprimtarisë: Përfaqësime tregtare, import eksport të produkteve të teknologjisë së lartë, produkteve të dixhitalizuara, programe informatikë, instalimi i sistemeve të sigurisë së lartë, tregtim i materialeve të rënda, produkteve të përgjimit, import eksport të armeve të rënda, tanke, helikopterë, anije. Trajnim, konsulencë, asistencë teknologjike teknike, tregtim elektro - shtëpiake frigoriferike, lavatriçe, studim, projektim, përpunim, shfrytëzim i import eksport i tyre. Ndërtim zbatim dhe projektim. Import eksport të pajisjeve laboratorike, mjekësore, industriale, import eksport të barnave mjekësore. Aparatura të teknologjisë së lartë si skaner 3D, X - Ray, Laser, pajisje spitalore, laboratorike. Prodhim, tregtim produktesh metalike, kasaforta, dollap metalik, arshiva dhe dhoma thesari. Shërbim hoteleri dhe biznesi, bar kafe restorant, komplekse turistike bashkohore, këmbim valutor, organizime turistike, bileta udhëtimi, përkthimi guida turistike, mallra të konsumit të përditshëm, produkte ushqimore. Transport mallrash brenda dhe jashtë vendit, taxi, ndërtim dhe mirëmbajtje linjash prodhimi dhe transmetimi, telekomunikacioni, elektrike, gazi, nafte. Ndërtim, mirëmbajtje vreshtarie, prodhim tregtim pajisje të teknologjisë bujqësore, agroteknike. Menaxhim e mjete 2 lëvizëse, menaxhimin e kohës, konsulencë kooperimi, konsulencë ndërkombëtare etj. Import eksport të mallrave ushtarake.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.10.2002
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 27 947 000,00
Numri i pjesëve: 5
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë LORD BAJRO VILA 1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013