Skip to content

ALUERA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 15:30:49
JSON

NIPT: K33222403W
Administrator: Alfred Balla
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime civile dhe ekonomike, ndërtime rrugësh, punime te mirëmbajtjes, sinjalizime ndërtim ujësjellësi dhe kanalizime, tregtim te materialeve te ndërtimit, rikonstruksione godinash civile. Tregtim fidanë, gjelbërim, ndërtim lulishte, parqe, dhe mbjellje drurë dekorative. Ndërtimi i serave diellore me konstruksion metalik dhe me plasmas, magazina bujqësore dhe hangare frigoriferik.
Emërtime të tjera Tregtare: ALUERA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 18.09.2000
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjja 29 Nentori, rruga Mihal Bego, pallati MISSIPI nr- 1, kati i tete.

Telefoni:
696073750

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 543 366,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -1 131 513,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 862 189,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 230 986,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 136 762,45
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:36 231 085,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:45 233 498,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 38 191 896,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016