Skip to content

SEMANI SECURITY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: K36519222Q
Administrator: Pëllumb Nezha
Objekti i Veprimtarisë: Ruajtja e objekteve që jen në pronësi ose në përdorim të personave juridike apo fizike. Ruajtja e rendit në këto objekte. Tregtia dhe prodhimi industrial i sistemeve të ruajtjes e të sigurimit fizik të personave, blerja ose marrja me qira e mjeteve të transportit. Importimi dhe tregtimi i mallrave dhe makinerive, pajisjeve për instalimin dhe funksionimin e sistemeve të sigurimit të ndërtesave, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: SEMANI SECURITY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 19.02.1999
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Vlore Vlore VLORE Mjeti Audi A3, TARGA AA502 EB Vlore Vlore VLORE Mjeti SUZUKI, TARGA AA 278 MK
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VLORE 5 RAJ L. KUSHTRIMI

Telefoni:
692083908

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 7 558 173,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 983 897,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 067 837,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 38 557,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 195 293,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:32 823 400,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:24 509 774,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 9 641 007,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016