Skip to content

ZIHNI MUÇAJ

JSON

NIPT: K36526262K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi i materialeve të ndryshme për ujësjellës, si edhe kryerja e punimeve në ketë fushë. Tregtim i materialeve elektrike, industriale, civile, elektronike dhe ndriçues, si dhe realizimi i punimeve në ketë fushë. Tregtimi i pajisjeve hidrosanitare dhe sisteme ngrohje, si dhe realizimi i punimeve në ketë fushë. Shërbim/riparim i makinave elektrike dhe i transformatorëve elektrik (elektropompa, elektromotor, transformator). Punime ndërtimore, rikonstruksione godinash. Çdo aktivitet tjetër ekonomik që do të konsiderohet i nevojshëm dhe i dobishëm për realizimin e qëllimit të shoqërisë dhe që nuk bie ndesh me legjislacionin në fuqi. Importim dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të pajisjeve elektrike, hidraulike dhe hidrosanitare. Tregti me pakicë mjete kancelarie.
Emërtime të tjera Tregtare: ZIHNI MUÇAJ
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 26.03.2003
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë Rruga Gjergj Kastrioti, Lagjja 24 Maji, Pallati 3 Kullat, Kati 1

Telefoni:
692072885

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013