Skip to content

"TONI OIL"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-07 11:16:21
JSON

NIPT: K37006629S
Administrator: Fatjon Shega
Objekti i Veprimtarisë: Rrobaqepsi. Tregtim karburante, vajra lubrifikantë dhe gaz i lëngshëm me pakicë. Tregtim artiikuj të ndryshëm, ushqimorë, industrialë, lëndë ndërtimi, import-eksport, kafe bar, hapje lavazh e gomisteri.
Emërtime të tjera Tregtare: "TONI OIL"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.10.2003
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 90 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë, Bilisht, Autostrada Bilisht-Kapshticë, Bilisht.

Adresa Email:
tonioil@yahoo.com

Telefoni:
0692040416

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.08.2019
Akti i themelimit dhe statuti
Vendimi per zmadhimin e kapitalit 24.06.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2010
Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 55 113 123,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 59 551 905,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 65 945 793,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 18 434 952,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 40 793 033,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 29 386 789,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 12 909 983,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 14 041 468,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 6 533 280,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 3 519 138,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:133 746 985,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:122 203 056,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:122 072 230,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:53 539 689,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 73 158 540,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 52 863 448,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 33 029 554,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 34 723 010,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 26 333 213,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 19 681 117,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala