Skip to content

Alked Kopaçi

JSON

NIPT: K41510041C
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shitje me pakicë të mallrave të ndryshme ushqimore, atyre industriale, pjesë këmbimi për makina, goma automjetesh, bateri automjetesh dhe bar-Kafe.
Emërtime të tjera Tregtare: AUTO KOPAÇI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 03.02.2004
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Makine Volkswagen me targë AA 348 LE Tiranë, Autoveturë Tip Volkswagen CaddyLife me Targë AA 304 PK Tiranë, Automjet tip Renault ATP me targë TR 6387 T Tiranë, Fiat Scudo, me targë AA 053 HR
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr 7, Rruga e " Kavajës", Pallati nr 102, Shkalla nr 1, Kodi postar 1023

Adresa:
Tiranë Uzina Dinamo, brenda ne ambientet. (Magazine). Tiranë, Njesia Bashkiake nr 7, Rruga e Kavajës

Adresa Email:
auto_kopaçi@yahoo.com

Telefoni:
0682082340, 0696023121, 0684032209

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 740 962,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 839 979,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 117 659,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:74 208 071,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 3 876 164,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015