Skip to content

MURATI D
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-06 15:47:11
JSON

NIPT: K42003004T
Administrator: Dervish Murati
Objekti i Veprimtarisë: Tregetim imp-eks me shumice e pakice te mallrave ushqimor, buqesor, automjetesh te cdo lloji, Hapje lavazhi e servisi, tregetim bime medicinale, tregetim plerash kimik, hapje dhe shfrytezim hotelesh, motelesh, bar-restoranti, shtypshkrime, kancelari, sherbime telefonike. Ngritje linjash telefonike, investime ne ndertim, energjitik, tregetim dhe transport te lendes drusore, transport udhetaresh dhe mallrash.Tregtim shkumesi,pajisje didaktike e laboratorike per shkolla.Prodhim shkumesi, veshembathje, mobilje zyre, tregtim materjale elektrike, hidraulike e kondicionere.prodhim e tregtim mobiljesh, tregtim te artikujve ndertimor, tregtim kompjuterash e fonie e perberes te tyre si dhe sherbimet perkatese.Tregtim prodhim importim te detergjenteve, klorit dhe materialeve plastike e ato te pastrimit.Furnizim e vendosje perde per zyra. Sherbim mirembajtje, sherbim pastrimi, sherbime rikonstruksione ndertimi dhe lyerje.
Emërtime të tjera Tregtare: MURATI D
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Viti i Themelimit: 17/06/2004
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 14 774 000,00
Numri i pjesëve: 14 774
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë, Furgon me targe AA 327 JB
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Kavajës, Ish- Kombinati Ushqimor, Godinë 1- katëshe

Adresa:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.6, Rruga Hamdi Pepa, Godinë një katëshe nr.2

Telefoni:
0682066548

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 043 974,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 421 288,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 555 080,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 22 061 662,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 26 848 357,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:32 969 766,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:31 277 085,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 34 580 036,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016