Skip to content

RAMA - GRAF

JSON

NIPT: K42701205E
Administrator: Loreta Jolldashi
Objekti i Veprimtarisë: Shtepi Botuese, Shtypshkronje , shitblerje leter dhe materiale kancelarie
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 1996
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 20 600 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Anëtarë Bordi: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
ELBASAN Lagjja Kongresi Elbasanit, rruga Dhimiter Xhuvani, zona kadastrale nr.8521, pasuria nr.4/70, kati 1.

Telefoni:
0692062884

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013