Skip to content

MARKU-N

JSON

NIPT: K46818025K
Administrator: Shpresë Thana
Objekti i Veprimtarisë: Per sherbimin e ruajtjes dhe te sigurise fizike. Mirmbajtjen e sistemit te monitorimit me kamera te instaluara. Tregtim me shumice dhe pakice kamera sigurie dhe aksesore te tyre.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2002
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Nr. i anëtarëve të bordit: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
SHKODER Lagjja Skenderbeg, Rruga Çerçiz Topulli, nr 135

Telefoni:
0692531578

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013