Skip to content

AL-TEK

JSON

NIPT: K48130519Q
Administrator: Altin Bakullari
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport, projektim, instalim, supervizim, mirëmbajtje, auditim energjetik dhe tregti të sistemeve të kondicionimit, të impianteve të shuarjes së zjarrit dhe atyre të furnizimit me ujë, të sistemeve të paneleve diellore, fotovoltaike dhe atyre termodinamike, të sistemeve të pastrimit qendror, të impianteve ngjitëse (ashensorë) dhe atyre hidrosanitare, kamera sigurie, material elektrike, hidraulike, materiale dhe punime ndërtimore të ndryshme, ujësjellës -kanalizime, pajisje hotelerie, elektro - shtëpiake dhe çdo lloj teknologjie. Çdo veprimtari në lidhje me importimin dhe eksportimin e mallrave të ndryshëm me shumicë e pakicë, në natyrën e lëndëve të para, produkteve të gatshme apo gjysmë të gatshme, ushqimore, industrial si dhe çdo aktivitet tjetër brenda kuadrit ligjor në fuqi.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14.02.2005
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 74 296 000,00
Numri i pjesëve: 74 296
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhë Lagjja Beselidhja Lezhë, Rruga Shtraus, ish Qendra Tregtare Nene Tereza

Adresa:
Tiranë, Furgon Tip Fiat Doblo me targë AA 385 OK Lezhë Lezhë Lezhë ABR 647 Tiranë Vaqarr VAQARR Ndertese 2 katëshe me xhama ngjitur me Firmen GTS Tiranë Vaqarr VAQARR Furgon me Targë AA 992 LD

Telefoni:
256576

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 7 853 720,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 739 562,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 770 065,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 4 008 036,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:164 755 923,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 116 863 461,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015