Skip to content

VRANA SECURITY GROUP

JSON

NIPT: K52214509N
Administrator: Agim Vrana
Objekti i Veprimtarisë: Ruajtja dhe sigurimi i objekteve publike dhe private ne pronesi ose ne perdorim te personave fizik ose juridik, qe ushtrojne veprimtarine ne Republiken e Shqiperise. Sigurimin dhe mbrojtjen e jetes dhe te shendetit te shtetasve vendas dhe te huaj. Sherbime te ruajtjes, transportimit dhe shoqerimi i vlerave monetare dhe sendeve te cmuara. Qendër e formimit profesional për trajnimet e personelit të shërbimeve private të sigurisë fizike sipas modulit të aftësimit teorik dhe praktik (fizik, vetëmbrojtje dhe armë zjarri). Tregti e artikujve të ndryshëm kancelarie, pajisje zyre dhe pajisje informatike. Sigurimi fizik i veprimtarive socialkulturore, sportive, fetare e politike. Import, eksport dhe tregti të mallrave dhe pajisjeve të ndryshme. Import, eksport dhe tregti të armëve të kategorive B1, B4, C dhe D. Poligon civil qitjeje. Aftësim teorik dhe praktik të personave për armët.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2005
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 13 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Nr. i anëtarëve të bordit: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DURRES Lagjja Nr. 4,Rruga Egnatia,pallati 4-katesh,kati i 2-te,perballe Flegship Center

Adresa:
Tirane Vore VORE Rruga Sh 3, Godinë 3 katëshe, Nr.153, Kati i tretë

Telefoni:
0684025538

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013