Skip to content

ENKLEJ.

JSON

NIPT: K56417201G
Administrator: Kiço Jatagani
Objekti i Veprimtarisë: 1. Tregti me pakicë dhe shumicë të produkteve Ushqimore 2. Tregti me pakicë e shumicë, buke, produkte të bulmetit, Tregti mishi, ushqim social, artikuj të ndryshëm industrial, fruta-perime. Tregti artikuj elektrike, hidraulike, detergjente, kancelari, materiale ndërtimi, pajisje elektro - shtëpiake, pjesë këmbimi pajisje dhe vegla pune, rroba pune, gazi lëngshëm për gatim etj. Riparime të ndryshme hidraulike, elektrike. Shërbim operatori për hedhjen e faturave ne sistem. Shërbim pastrimi ambiente, zyra etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17.01.2005
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, 3 RAJONI L. 28 NENTORI

Telefoni:
0694877302

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 140 200,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 819 972,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 795 522,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 576 769,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:20 910 638,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 20 701 975,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015