Skip to content

"XHIMO & KLEO"

JSON

NIPT: K59214101I
Administrator: Gavrosh Lundraxhiu
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime civile dhe industriale. Import-eksport tregtim me shumice e pakice të materialeve të ndryshëm industrial, materiale duralumini dhe të tjera ndërtimore. Import-eksport tregtim me shumice e pakice të mallrave e produkteve industrial, bujqësor, blqktoral. Shërbime, servis, parking, transport mallrash dhe pasagjeresh. Agjenci udhëtimi, transporti, shitblerje pasurish të luajtshme e të paluajtshme, bar-restorant, hoteleri, turizëm. Tregtim me pakice të karburanteve dhe vajit lubrifikant.
Emërtime të tjera Tregtare: "XHIMO & KLEO"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.03.2005
Rrethi: PEQIN
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
PEQIN XHAMI

Telefoni:
682071312

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 729 400,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 295 675,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -3 757 197,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 317 860,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:11 749 075,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 42 532 871,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015