Skip to content

GENIUS SHPK

JSON

NIPT: K63121801C
Administrator: Besnik Çullhaj
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e shendetesise si qender diagnostikuese mjeksore, sherbim mjekesor pediatrik, kirurgji, ORL, okulisti, kardiologji etj, laborator klinik biokimik, etj. Qender kurative mjeksore, trajtimi i mjeteve te transportit per kujdesin shendetesor, import eksport me shumice e pakice depo farmaceutike dhe farmaci, aparatura dentare dhe aksesoret e tyre, trajnim, servis, mirembajtje, profilaksi te te gjithe aparaturave mjeksore, per laboratorekimike, biologjike, transport mallrash e pasagjeresh. Sherbime nderhyrese higjeno sanitare (deratizim,desifektim , desiinsektim).Blerje dhe shitje pajisje mjeksore, blerje dhe shitje kite, reagente, materiale mjeksore.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2004
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 60 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Anëtarë Bordi: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KAVAJE Lagjja Nr.3, Rruga Jurgen Trade, Laboratori perballe ish Spitalit

Adresa:
Tirane Kavaje KAVAJE Lagjja Nr.3, Rruga Qazim Kariqi Laboratori perballe Spitalit te Qytetit Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.7, Rruga e Kavajes, Pallati nr.2R, Kati -1 (Magazine) Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.7, rruga e Kavajes, palllati nr.2R, kati 2

Telefoni:
0692059208

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 15 574 272,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 25 850 167,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 18 656 178,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 20 704 063,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:156 008 784,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 145 072 934,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015