Skip to content

K.M. KONSTRUKSION

JSON

NIPT: K66725002G
Administrator: Mark Kushi
Objekti i Veprimtarisë: Te gjitha llojet e projektimeve dhe punimeve të ndërtimit. Ndërtime civile, industriale, turistike, rrugore, vepra arti. Punime restaurimi. Përpunim druri, gjelbërim, pastrime urbane, terrene sportive, import-eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë i materialeve të ndërtimit, duke përfshirë, por pa u kufizuar, në materiale ndërtimi metalike dhe jo metalike te çdo lloji, materiale h/sanitare, elektrike, prodhime betonesh, si dhe çdo material i nevojshëm dhe i domosdoshëm në fushën e ndërtimit pa limit. Tregtim shumicë, pakicë për artikuj te ndryshëm
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.02.2006
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër Shkodër Shkodër FRANC NOBÇAJ

Adresa:
Shkodër, SH 8605 E, Renault, ngjyre bardh+blu Shkodër, SH 9140 E, kamion Mercedes Benz ngjyre jeshile Shkodër Shkodër Shkodër SH 5559 D, kamion Mercedes Benz ngjyre portokalli

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 724 837,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 480 951,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 411 677,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 299 750,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:23 922 549,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 32 867 692,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015