Skip to content

NIKOLIN GJACI 

JSON

NIPT: K69606039O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Përpunim, tregtim dhe transport të lëndës drusore. Punime ndërtimi, gërmime dheu dhe shërbime pastrimi. përmirësime pyjore, mbjellje, pastrime, etj. Tregti me pakicë e materialeve të ndryshme të ndërtimit.
Emërtime të tjera Tregtare: GJACI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.08.2007
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FAN Impjant te perpunimit te drurit ne qender te Fan-it.

Adresa:
Tiranë Kashar Mëzez Lagjja Mëzez, Rruga Gani Toptani , Ndertese private Nr.56. Tiranë Kamez LAKNAS Lagjja Laknas, Rruga Skenderbeu, Ndertese private Nr.4192. Kukës Kukës Kukës Lagjja 2, Rruga Uzines, Ndertese private Nr. 50/217

Telefoni:
682091254

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 215 807,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -478 950,00