Skip to content

RAJLI NDERTIM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-08-25 12:36:36
JSON

NIPT: K71512508E
Administrator: Enkelejda Gojashi
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari ndertimore,tregeti karburanti,vajra lubrifikante me pakice.Tregeti import eksport,me pakice te mallrave industriale,ushqimore,bujqesore,blegtorale,elektroshtepiake,e lektronike,hidrosanitare,konfeksione,materiale ndertimi,pjese kembimi,automjete te reja dhe te perdorura.Tregeti me shumice e pakice dyer dritare
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.11.2006
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 28 391 306,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja Nr. 3,Rruga Mbreti Monun,Pallati ngjyre gri,Kati dyte

Telefoni:
0692277317

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 9 885 102,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 613 779,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 11 625 639,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 9 954 736,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 014 087,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -6 804 716,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:102 066 741,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:101 560 679,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:128 242 250,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 112 881 685,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017