Skip to content

XH & MILER

JSON

NIPT: K72105003E
Administrator: Xhuljeta Duro
Objekti i Veprimtarisë: Mbikëqyrje dhe Kolaudim Punimesh zbatimi. Projektim të të gjitha objekteve në fushën e ndërtimit. Vlerësim të pasurive të paluajtshme. Akte ekspertimi për objekte ndërtimore. Veprimtari ekspertize lidhur me ndikimin në mjedis dhe auditim mjedisor. Studim dhe projektim mbi masat e mbrojtjes kundra zjarrit të ndërtesave të çdo lloji. Shërbime të planifikimit urban.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.09.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr.5, Bulevardi Gjergj Fishta, pallati te ish Ekspozita Shqiperia Sot ( prane QPZ) Kati II

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 043 748,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 547 012,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 333 600,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 559 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 074 378,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 397 406,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015