Skip to content

M.C.CATERING

JSON

NIPT: K72218022J
Administrator: Gentjan Prençi
Objekti i Veprimtarisë: Organizim ambientesh për ditë të rëndësishme në të gjithë komponentët përbërës. Tregtim artikuj ushqimore, shitblerje bulmeti, thertore dhe dyqan mishi. Prodhim dhe tregtim të konfeksioneve, hidraulike, elektrike, artikuj të brumit, bulmetrave, mobilierisë, hotelerisë me shumicë e pakicë. Prodhim dhe tregtim i lëndës djegëse(gaz i lëngët për ngrohje dhe gatim, solar) me pakicë, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: M.C.CATERING
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.10.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 931 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: TIRANE Automjet me targa TR 2280 S TIRANE TR 5956 R
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 2, Rruga "Budi", Pallati shoqerise "Rogerd", Njesia Nr. 33

Adresa:
Tirane, KAMEZ Njesia nr.6, Banesa nr.45 Tirane, KAMEZ Lagjia nr.1, Rruga "Co-Plan", Banesa nr.14, tIRANE Njesia Bashkiake nr.5, Rruga e Kavajes, Pallati me Shigjeta, kati i pare, prane Shkolles Teknologjike

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 626 254,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 026 662,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 228 081,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 576 097,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:167 086 039,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 120 472 706,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015