Skip to content

"ENEA" SHPK

JSON

NIPT: K73220801B
Administrator: Vullnet Dedja
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari dhe investime ndërtimore, tregti karburanti, vajra lubrifikante, tregti, eksport-import, me pakicë e mallrave industrial, ushqimore, bujqësore, blegtorale, elektro - shtëpiake, elektronike, materiale ndërtimi. Tregti me shumicë dhe pakicë dyer, lëndë të para për prodhimin e mobilieve. Tregti të lëndëve të para, materialeve, makinerive për industrinë e lehte, ushqimore. Transport kombëtar dhe ndërkombëtar, tokësor, detar, edhe për të tretë. Sinjalist. Pastrim, gjelbërim, sinjalistike horizontal dhe vertikal. Bar-kafe, restorant.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.05.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Luz i vogel LUZ I VOGEL Luz i vogel, Iveco fiat, ngjyre gri e errët, me targë AA 905 IR Tiranë Luz i vogel LUZ I VOGEL Luz i vogel, Iveco magirus, ngjyre gri, me targë AA 105 CK Tiranë Luz i vogel LUZ I VOGEL Kamion Volvo, ngjyre e bardhe , me targë AA 302 LX
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LUZ I VOGEL Luz vogel,Vorrozen,rruga Kavajë-Rrogozhinë,ndertese 2 katëshe, kati 1,me zone kadastrale nr 3817,nr pasurie18/110,vol 17,fq 29

Adresa:
Tiranë Luz i vogel VORROZEN Godine private,2- katëshe,prane qendres

Telefoni:
0692054450

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 558 912,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 866 429,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 129 534,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 817 322,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:9 003 205,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 7 720 736,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015