Skip to content

ELNADO Sh.p.k

JSON

NIPT: K74702801U
Administrator: Vladimir Pashaj
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimin e objekteve publike e private ne pronesi ose perdorim te personave fizike e juridike,qe ushtrojne veprimtarine ne Republiken e Shqiperise.Sigurimin e mbrojtjen e jetes dhe te shendetit te personave fizike shtetas shqiptare ose te huaj.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2007
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 802 500,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Nr. i anëtarëve të bordit: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
SARANDE Lagjja nr.2, rruga Jonianet, Godina 16, kati pare, mbrapa Bashkise.

Adresa Email:
elnadosr@gmail.com

Telefoni:
0692098007

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 802 791,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 902 600,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 967 029,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 7 951 403,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014