Skip to content

Ermal Osmënaj

JSON

NIPT: K81420038K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Agjenci udhëtimesh. Agjent në sigurime. Shitje të paketave të udhëtimit çdo gjë përfshirë, transport dhe akomodimin e programeve turistike e shërbime në to. Shitje të biletave ajrore dhe detare për vetë dhe për llogari të të tretëve, si nëpërmjet sporteleve dhe nëpërmjet internetit. Aktivitete shkollimi dhe trajnimi si për nevojat e veta dhe të të tretëve në të gjitha fushat e turizmit. Shërbime taksi, shërbime transporti me minibus dhe autobus, organizime eventesh, marketing dhe promocion për vetë dhe për tretë. Tregtim me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm bujqësore dhe industrial, materiale ndërtimi, materiale elektrike dhe hidraulike, pajisje elektronike, vajra lubrifikues, servis automjetesh. Tregtim import eksport me shumicë dhe pakicë i materialeve dhe pajisjeve elektrike, industrial, dhe elektro - shtëpiake, pajisje dhe sisteme të impianteve të ngrohjes dhe ftohjes, kondicionerë dhe impiante të çfarëdolloj. Tregtim i të gjitha llojeve të mallrave, mallrave, makinerive, pajisjeve, impianteve të ndryshme me natyre publike, kulturore, sportive, bujqësore, industrial tregtare, automjeteve me goma dhe zinxhirë të tipave të ndryshme. Tregti të pajisjeve elektronike, kompjuterë, kancelari, aksesorë të ndryshëm, tregtimi i materialeve elektrike, elektromotor dhe transformatorë dhe riparim i elektromotorëve dhe transformatorëve. Projektim dhe instalim i pajisjeve industriale, elektro - shtëpiake, elektrike, sisteme të ngrohjes dhe ftohjes, kondicionerë, mirëmbajtje dhe servis për materiale dhe pajisje elektrike industriale. Punime Lyerje, suvatime, Gips. Ndërtim objektesh. Tregtim i lëndëve djegëse, dru zjarri dhe solar. Shërbime në fushën e 2 teknologjisë së informacionit dhe komunikimit, mirëmbajtje e pajisjeve elektronike dhe kompjuterike, blerje shitje e pajisjeve elektronike e kompjuterike. Kryerje e të gjitha veprimtarive të tjera të fushës së teknologjisë, elektronikës dhe informatikës.
Emërtime të tjera Tregtare: VIVA TRAVEL
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 20.02.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 9, Rruga Urani Pano, Ndertesa Tirana Old Center, Kati perdhe

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014