Skip to content

NOVAMAT

JSON

NIPT: K81615002O
Administrator: Mehmet Krasniqi
Objekti i Veprimtarisë: Investime në energjetike, telekomunikacione, makineri, mallrat e ndryshëm. Import-eksport, bateri industrial, radiator baterish e produkte të tjera elektrike për industri e energjetike. Import-Eksport produkte dhe shërbime si dhe konsulenca dhe trajnime në industrinë e rende si energjetika, hidraulika dhe trajtimi i ujërave, miniera, hidrokarburet, teknologjia e prodhimit dhe tregtimin e energjisë elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: NOVAMAT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.03.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 300 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga Ismail Qemali, Pallati Samos Tower, Nr. 41, Ap. 9.2

Adresa:
Tiranë TR 5318 U

Telefoni:
355694084371

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 15 524 831,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 910 393,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 391 249,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 353 443,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:193 427 267,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 99 352 224,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015