Skip to content

ANI - print

JSON

NIPT: K82231003A
Administrator: Vasil Doraci
Objekti i Veprimtarisë: Punime ne kompjuter, fotokopje dhe shtypshkrime, importeksport, shitje me shumice e pakice te mallrave te ndryshem, etj. Shtepi botuese dhe shtypshkronje
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Nr. i anëtarëve të bordit: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: TIRANE Tip Ford Mondeo, TR 1072 M
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Margarita Tutulani, Pallat I Ri, Kati 1, Prane Karburant ALPET

Telefoni:
0684025233

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 100 828,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 145 769,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 46 834,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 24 980,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 059 528,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 833 678,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015