Skip to content

T A U L A N T I

JSON

NIPT: K83308601C
Administrator: Vasilika Kotroçi
Objekti i Veprimtarisë: Ruajta dhe sigurimi i objekteve publike dhe private , sigurimi fizik dhe mbrojtja e jetes dhe shendetit te shtetasve vendas dhe te huaj. Survejim me kamera sigurie dhe sisteme alarmi.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2008
Rrethi: Gjirokastër
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 8 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Nr. i anëtarëve të bordit: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
GJIROKASTER Lagjja 18 Shtatori, Pallati i Ri, Kati i Pare, prane Stadiumit

Telefoni:
0692519860; 084262705

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 456 162,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 281 123,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 592 003,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 245 494,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:10 322 191,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 7 170 117,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015