Skip to content

Rroku GUEST 

JSON

NIPT: K87921701H
Administrator: Rrok Gega
Objekti i Veprimtarisë: Hartimin e projekteve të veprave të artit, hartimin e projektit të ndërtimit të rrugëve, të ndërtimit të godinave etj. Punime dheu, sistemime, tarracime terrenesh, punime hekuri, karpentierie, ndërtime civile dhe ekonomike, kulturore e tregtare, ndërtime rrugësh, veshje kullimi, ujitje toke dhe impiante vaditëse, rikonstruksione godinash civile e ekonomike, veshje fasadash, ndërtime mbi 8 kate, qendra biznesi, qendra sportive, hapje dhe shfrytëzim gurore, rëre, zhavorre, prodhim inerte të të gjitha llojeve. Shitje pasurie të luajtshme dhe e paluajtshme. Tregtim me shumicë e pakicë të gjithë artikujve industrial, ushqimor, konfeksione, kinkaleri, elektoshtëpiake, hidrosanitare, materiale ndërtimi, materiale druri. Tregtim pije alkoolike dhe jo alkoolike. Veprimtari në fushën e turizmit, hotelerisë dhe bar-restorant eksport-import.
Emërtime të tjera Tregtare: Rroku GUEST
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.05.2008
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 400 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Dedaj, Malesi e Madhe, Nr 24

Telefoni:
692065693

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 189 942,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 799 810,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 004 210,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 061 697,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:21 788 933,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 66 864 445,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015