Skip to content

ERISONI COMPANY 

JSON

NIPT: K92006501A
Administrator: Erison Sharra
Objekti i Veprimtarisë: Shitje fotokopje, printerë, fakse e pajisje të tyre, import-eksport. Shitje të kompjuterëve dhe pajisjeve të tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: ERISONI COMPANY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.08.2009
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 600 000,00
Numri i pjesëve: 1 600
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 6, Rruga Shoqëria Bashkimi, Pallati Clas, Kati i parë

Adresa Email:
info@erisonicompany.al

Telefoni:
682002622

Faqja Web:
www.erisonicompany.al

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 135 175,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 222 553,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 969 510,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 114 232,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:13 286 073,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 063 220,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015