Skip to content

T & C
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-12-14 10:18:07
JSON

NIPT: K92326018D
Administrator: Bledar Trebicka
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport të artikujve të ndryshëm industrialë dhe ushqimorë të të gjitha llojeve me shumicë e pakicë. Tregtim automjetesh të çdo lloji dhe makinerive të ndërtimit si dhe pjesëve të këmbimit peër këto automjete e makineri. Kryerja e shërbimeve për automjetet dhe makineritë e ndërtimit (Servis). Dhënie në përdorim me qera të mjeteve të transportit si dhe të makinerive të ndërtimit. Shërbim transporti për të tretët. Shërbime transporti personeli për të tretët.
Emërtime të tjera Tregtare: T & C
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.11.2009
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: 1) CO.M.A.R DI RAMAZZOTTI PAOLO E C. S.A.S, shoqëri italiane e themeluar sipas ligjeve të shtetit italian, me seli në Senigallia, Provinca e Ankonës, Itali, rruga STRADA STATALE ARCEVIESE. 15/BIS, kodi postar CAP 60019, Kodi Fiskal dhe TVSH 00080200421, e krijuar nëpërmjet aktit të themelimit me repertor nr.5097 më datë 25.08.1960, regjistruar në Senigallia më 26.08.1960 me nr. 335 Vol. 83, i depozituar pranë Kancelarisë së Gjykatës së Ankonës më datë 08.09.1960, e përfaqësuar nga Paolo Ramazzoti.
2) TREMA TECH sh.p.k, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, e regjistruar më datë 08.01.2008 pranë Qendrës Kombëtare të Regjjistrimit, Tiranë, me numër identifikimi NIPT K81309063C, me seli në Tiranë, Rruga e Durrësit, Qendra e Bisnesit "Karl Topia", Kati II, e përfaqësuar nga Z. Ilir Trebicka.
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1) Mercedes Benz Actros me targë AA 104 ON
2) Kamion tip Benz me targë AA 912 OD
3) Makinë tip Wolkswagen Transporter me targë AA 648 UF
4) Furgon tip Fiat Ducato me targë AA 572 GF
5) Kamion tip Renault me targë AA 639 MO
6) Nissan Cabstar me targë AA 907 UC
7) Mercedes Benz me targë AA 061 UM
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Fushë Krujë, Rruga Nacionale Fushë - Krujë - Vorë, km 1, zona kadastrale nr. 1934, me numër pasurie 34/34

Telefoni:
0692041202

Akte. Tjetërsim Kapitali: EKSTRAKT HISTORIK I REGJISTRIT TREGTAR (2018)
Akti I themelimit (2009)
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare (2014)
Pasqyrat financiare (2013)
Pasqyrat financiare (2016)
Pasqyrat financiare (2017)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 51 108 778,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 21 471 326,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -1 408 212,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -4 106 304,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -4 074 642,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 162 480,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:800 749 162,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:88 450 415,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:18 434 573,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 12 527 246,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 29 415 424,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 21 343 478,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017

Punuar Nga : A.LALA