Skip to content

Blerina kapedani

JSON

NIPT: K97730102T
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti të konfeksioneve të ndryshme, materiale të buta, veshje dhe vegla sportive, import-eksport. Tregti me pakicë të artikujve të ndryshëm. Import-eksport, konfeksione të ndryshme hotelerie, materiale pastrimi, kancelari, vegla pune të ndryshme dhe elektrike, pjese këmbimi, materiale ndërtimi, hidraulike.
Emërtime të tjera Tregtare: BELA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 30.03.2009
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Perondi MAGJATE Godinë 1 katëshe në Magjatë pranë ish-uzinës së aviacionit.

Telefoni:
697283472

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare