Skip to content

ALBANIAN BUSINESS PARTNER

JSON

NIPT: L01409015C
Administrator: Julian Demeti
Objekti i Veprimtarisë: Hartimi i Projekteve te Rrjeteve informatike (networking), implementimi i rrjeteve informatike si dhe mirembajtja e rrjeteve informatike. Marrja pjese dhe dhenia e asistencave e trajnimeve ne fushen e informatikes, shitja dhe blerja e artikujve te tille si komjutera, projektore, etj. Sigurimi i pajisjeve te kembimit per te gjitha llojet e pajisjeve te tilla si dhe mirembajtja per te gjitha llojet e pajisjeve te tilla. Programim programesh informatike te ndryshme te aplikueshem ne sektore te ndryshem. Programim faqesh internet ( Web Design - Development) si dhe mirembajtjen e tyre. Tregtim te programeve informatike (software-ve). Implementim i programeve informatike (software-ve), mirembajtje programesh informatike, asistence dhe konsulence per pergatitjen e programeve informatike (software-ve). Trajnime ne fushen e programeve informatike. Import - Eksport te programve informatike.Projektim,implementim dhe mirembajtje te sistemeve te sigurise e survejimit. Projektim,implementim dhe mirembajtje te sistemeve elektronike.Studio grafike. Trajnime dhe veprimtari te formimit profesional ne fushen e biznesit, marketingut, teknologjise se informacionit, implementimit dhe mirembajtjes se sistemeve te sigurise, projektim, ndertim, mirembajtje e rrjeteve, riparime, asemblime te hardware-ve dhe te tjera programe te formimit profesional pa kufizim.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Anëtarë Bordi: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Myslym Shyri, Kulla 9

Adresa Email:
julian.demeti@abp.al

Telefoni:
0692093393

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 17 455 393,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 13 770 637,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 27 042 946,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 57 355 308,02
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:35 875 477,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 34 248 081,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015